Vis

Auteur Farrow, J.
ISBN 9789059205802
Uitgeverij Veltman Uitgevers B.V.

Zwerfboek maken van deze titel:

Online te koop:

Boek Veltman Uitgevers B.V. Farrow, J. 9789059205802

Dit boek biedt recepten voor verrukkelijke gerechten met vis en zeevruchten.80 klassieke en eigentijdse recepten, waaronder Pijlinktvis met zout en peper, Chowder, Rog met balsamicoboter en kappertjes, en Zeeduivelrisotto met saffraan.Alles wat u moet weten om vis klaar te maken, van het kopen tot het schoonmaken en fileren van vis, plus simpele bereidingstechnieken die elke keer tot een goed resultaat leiden.Dankzij de stap-voor-stapfoto's, duidelijke aanwijzingen en professionele tips wordt het veel gemakkelijker om vis en schaal- en schelpdieren te bereiden.

BoekenBoeken

Zwerfboek.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie