Auteur | Rhodes, G. |
ISBN | 9789059560536 |
Uitgeverij | Fontaine Uitgevers B.V. |
Een van de voordelen van het volgen van de seizoenen is te ontdekken hoe we bijna struikelen over allerlei heerlijkheden, waardoor koken puur genot wordt.Herfst en winter, het tweede boek onder de titel Smaken van de seizoenen, maakt het jaar met Gary Rhodes compleet. Degenen die zijn tv-programma volgen en zijn eerste boek kochten weten dat Gary als geen ander het gebruik van seizoensproducten promoot. In de herfst zijn er vele soorten stevig fruit te koop, en noten, wilde paddestoelen en wortelgroenten; en de winter levert smakelijke producten van eigen bodem. In Herfst en winter zijn ruim 120 heerlijke recepten opgenomen, waaronder Mosselschotel met pompoen, Pompoenpuree met Zwitserse kaas, Gebakken kabeljauw met venkel, Kip met maïs à la française en Limoentaart met reine claudes. Omdat Gary vooral uitgaat van verse ingrediënten zijn de gerechten vol smaak en heel puur, zonder dat er ingewikkelde kooktechnieken nodig zijn. Gary Rhodes is bekend als de promotor van