Men's Health - Keukenhandboek voor de man

Auteur Jan Peter Jansen
ISBN 9789400502109
Uitgeverij

Zwerfboek maken van deze titel:

Online te koop:

Boek Jan Peter Jansen 9789400502109

Mannen koken anders dan vrouwen. Zonder tierelantijnen. Geen getuttebol op het bord, maar no-nonsense en basic. Mannen houden van simpel, eerlijk en puur. Het Keuken Handboek voor de Man is niet het zoveelste kookboek, maar het eerste naslagwerk dat antwoord geeft op alle praktische vragen voor achter de kachel. Welk wapenarsenaal moet je hebben? Wat zijn de slimste snij- en fileertechnieken? Hoe verschaf je jezelf inzicht in maateenheden en het befaamde Fingerspitzengefühl als je een ‘snufje zout’ moet toevoegen? Hoe bereid je de beste steaks, visgerechten, pasta- en salademaaltijden? Dit is hét managementboek voor mannen achter het fornuis. Experts als 3-sterrenchefs Jonnie Boer en Sergio Herman vertellen je hoe je smaak kunt aanleren. En dankzij de essentiële feiten over koolhydraten, calorieën en pure ingrediënten kun je méér, lekkerder en eerlijker eten zonder dat je cholesterol omhoog schiet. Ontdek de benefits van diepvriesgroenten, citrus- en bosvruchten,

BoekenBoeken

Zwerfboek.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie