Auteur | Blijker, H. den |
ISBN | 9789059561649 |
Uitgeverij | Fontaine Uitgevers B.V. |
In het televisieprogramma 'Herrie in de keuken' krijgt de charismatische chef-kok Herman den Blijker telkens een week de tijd om een noodlijdend restaurant vlot te trekken. 'Herrie in de keuken' is een van de leukste en populairste televisieprogramma's van dit moment. Herman den Blijker ontpopt zich als een waar kijkcijferkanon en weet wekelijks honderdduizenden kijkers aan zich te binden. In het gelijknamige boek lezen we over de meest geslaagde metamorfosen. De lezer leert Herman den Blijker kennen als een pragmatisch man met talent voor restaurantconcepten, veel kennis van goede producten en feeling voor smaak. Het boek geeft niet alleen een kijkje achter de coulissen, maar biedt tevens ruim vijftig inspirerende recepten waarmee de restaurants aan de slag zijn gegaan en belicht Hermans fascinatie voor sigaren, champagne en goed brood.