De Smaak van Frankrijk

Auteur Spaans, E.
ISBN 9789066117549
Uitgeverij Inmerc

Zwerfboek maken van deze titel:

Online te koop:

Boek Inmerc Spaans, E. 9789066117549

Speciaal voor de liefhebber van eten, van wijn en van Frankrijk is er nu een compleet overzicht van het goede leven! Fotograaf en auteur Erik Spaans neemt je in De smaak van Frankrijk mee naar de belangrijkste culinaire regio's van Frankrijk en trakteert je daar op authentieke regionale specialiteiten. Champagne, Elzas, Bourgogne, Rhône, Jura, Provence, Savoie, Corsica, Languedoc Roussillon, Zuid-West Frankrijk, Bordeaux, Loire en tenslotte Cognac: proef en bewonder! In deel 1 van De smaak van Frankrijk behandelt Erik Spaans de Franse regionale keuken. Per regio geeft hij duidelijk uitleg over de recepten die afkomstig zijn van topchefs uit Frankrijk, onder wie de gebroeders Pourcel die in hun driesterrenrestaurant Jardin le Sens letterlijk de sterren van de hemel koken met voornamelijk regionale producten. Het gaat om gerechten die al sinds mensenheugenis in de betreffende streek worden gemaakt: voor,- hoofd en nagerechten en natuurlijk het oh zo Franse kaasplateau. De

BoekenBoeken

Zwerfboek.nl maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie